Vahva virheettömyys kuin aamukasteisen usvan
niin voimakkaana ja silti se tuska
Huutava kaipuu, olen raunioita
rakennetun muurin, josta ei koskaan tullut valmista
Ymmärrät maailman niin kuin minä
olen pelottavan varma, nämä ovat kestäviä
Ovat, energia ei haihdu
ei vaikka viimaa vasten haparoisi kaukanakin
Kaipaan niin perkeleesti
tämä on testi
Se raivokkaasti vetää, siihen vajoaa
Lopultako hajoaa
palasista kokoaa
uudelleen aloittaa
ja siihen katoaa
Ymmärrät tämän niin kuin minä
tiedän vaikkei ääneen sanoisi mitään
Olethan sinä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Loistava naisellinen