Tunnen vetoa.
Katkeruus taas tulollaan.
Verho lepattaa.
Ehkä ensi kesänä
irroitan vuorilaudat.
Kokonaisuutta
voi paikoin käsitellä
vain aika ajoin
käsittämättä silti
omaa osakkuutansa.
Aika yrittää
tapauskohtaisesti
antaa ymmärtää
asianosaisia
aikaansaannoksistansa.
Unohtaminen
ottaa joskus aikansa
kiireen keskellä
ilmaisten asian taas
kantapään kautta.
Aikaikkunan
tiivis tarkastelu ei
silti paljasta
voiko markkinavoimat
vetää matonkin alta.
Selite:
https://www.youtube.com/watch?v=zox1DruTz4k
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi