paratiisipuun antina saattoi olla ääripäärynä... Selite: https://www.youtube.com/watch?v=XxqOF8uKALUoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 9.1.2015 0:00 077167ab730b8997fb1f43a00a5827fe niin, nythän ne risteyttää hedelmiä, ehkä paratiisi puun aikaan hedelmät risteytyivät itsestään, jännä runo Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 9.1.2015 0:00 arlette Ehkäpä, mutta onko puu vastuussa hedelmistään tai tunnistaako purijasta sen. mistä hedelmästä on maistanut...hieno uusiosana tuo ääripäärynä!!?! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
niin, nythän ne risteyttää hedelmiä, ehkä paratiisi puun aikaan hedelmät risteytyivät itsestään, jännä runo
Ehkäpä, mutta onko puu vastuussa hedelmistään tai
tunnistaako purijasta sen. mistä hedelmästä on maistanut...hieno uusiosana tuo ääripäärynä!!?!
Sivut