Viisas Kana Kananen
muiden lailla nokkien
aikaansa ei viettänyt
vaan ajatteli että nyt
jos heilun hetkenkään
sokeana retken tään
päättää nälissäni saan
jo ellen opi varomaan
välitunnin viekoitusta
kun silkkaa hiekoitusta
muut ahnehtien popsivat
milloinkahan hoksivat
"kivisellä tiellä toisin
käydä itsekseni voisin"...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Onpa Kana Kanasella todellista viisautta päässään! Ei sitä ihan helposti hetkauteta suuntaan eikä toiseen. Hauska ja humoristinen runosi :)
Sivut