Pääsiäisemme alkaa jo maaliskuusta
pajunoksia kiskotaan irti puusta.
Risuun liimataan hilettä, höyhentä, nauhaa
urkumusiikki armoton taustalla pauhaa
(...virvoin varvoin...)
ja puput hautoo vaan muniaan
TIPU
rairuohoon runtataan
TIPU
loitsuja luntataan
TIPU
palkkoja karhutaan
TIPU
tanssia tanhutaan...
Selite:
http://www.youtube.com/watch?v=9bZENPhn5Ps
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Iloista pääsiäistä siullekin!
Mie tulin OIKEIN iloiselle mielelle tästä runostasi!
Sivut