Alkaa kai jo lähimuisti jätättää.. mikähän lie räpätys herätti toivoa. No, numero seon nollakin, yksin ei kuitenkaan paljon mitään... ei parane jättää.. huomiotta tuokaan. Kaikkea tässä elämässä saa kestää, ei estää voi. Vai voisko? Kellä viiraa ja missä. Paperin tekijä ei kai voi vastata piirustuksista tai muista merkeistä joita aika esittää. Osaammeko tulkita tarkoitusta ja onko sitä aina, tulkittava. Ajan kuluttua ajankulusta saattaa saada toisen käsityksen. Kenen sitten ja monennenko, tiedä häntä.
Kommentit
Sivut