Tie kulkijaansa neuvoo, totuus johdattaa tykönsä ja elämä opettaa. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 24.1.2007 0:00 Minskukka Niinpä , kun elelee aikansa huomaa oppineensa. ``````````````? Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.1.2007 0:00 Circuit Näinhän se on, elämä eläjää opettaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.1.2007 0:00 vonderwall Viisaus seisoo tässä! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.1.2007 0:00 KuruKukka Nämä ovat semmoisia ikivanhoja viisauksia ja kyllä kai näissä perääkin on, jos niitä tutkailee kaikilla aisteillaan...kiitos palautteestasi! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.1.2007 0:00 Marle Kantapään kautta oppi menee perille ;-) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.1.2007 0:00 Alppivuokko Viisas on tämä Sanainen arkku! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 5 6 7 8 9 10 11 12 13 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Niinpä , kun elelee aikansa huomaa oppineensa.
``````````````?
Näinhän se on, elämä eläjää opettaa.
Viisaus seisoo tässä!
Nämä ovat semmoisia ikivanhoja viisauksia ja kyllä kai näissä perääkin on, jos niitä tutkailee kaikilla aisteillaan...kiitos palautteestasi!
Kantapään kautta oppi menee perille ;-)
Viisas on tämä Sanainen arkku!
Sivut