uppoamattomia äkeitä - luomu lääkintää - alkuinnostus lisääntyy itsestään - biittihistoriikki

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1074
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 15.11.2024 0:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 






Katu uskotun

katumattomuudesta

musta menneisyys

kirjautuu historiaan

rekisteröitymällä




Markkinavoimait

kun höyryvasaroivat

otteet luetaan

vastuuttomina vaiti

ja osaaottamatta



Kiukkupusseja

ja yskänpastilleja

käsiteltävä

sillä ymmärryksellä

millä ymmärrettävyys














 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=dAAHHyNv93g
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut