Kaksirivisen hymyn hoito-ohjelma kotitalouden kätevien käsien kynsien aluksille Selite: https://www.youtube.com/watch?v=J4ObTklKjZcoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 20.8.2024 21:11 Jackquelin Hauska tuo "tukkasotkan kynsien katselmus". :----) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 20.8.2024 21:22 Adastra Hehee... :D <---- (käsi haroo)...olisitpa nähnyt ilmeeni, tai si.. tai no.. hmm... :) Juu, nää on vaikeita juttuja... mut kai kiva ku on hauskaa :D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 20.8.2024 21:42 Jackquelin Hauskanpito on tärkeää. :---D Veikeä toi sun kommentti. Tykkään sun tyylistä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 11 12 13 14 15 16 17 18 19 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Juu, nää on vaikeita juttuja... mut kai kiva ku on hauskaa :D
Sivut