Avaruudesta
meidät tänne hyljättiin
ajoin ammoisin
-viestimmekö sinne päin
paskatykin tyhjentäin...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Avaruudesta
meidät tänne hyljättiin
ajoin ammoisin
-viestimmekö sinne päin
paskatykin tyhjentäin...
Kommentit
Hih! En ihan ymmärtänyt, mutta kenties hyvä juttu!
Paskat maahan maan hyviksi!
Hieno tanka TODELLA HIENO!
tässähän sitä oli
mutta tuo loppu
tykkäsin kuitenkin
Ompas tässä upea ja paljonpuhuva totuudenmukainen kannanotto, ihmiskunnan maailmankaikkeudella heitetty kiitos, olemassaolostaan.
Tämä on tosi hyvä.
Heh, tässä on kyllä ytyä.
Sivut