Seuraamme näytelmää julmanlaista jossa kaikenlaista saadaan sallia.
Vuorosanat kuin koulukiusaajalta, eihän muunlaista löydy mallia.
Tarkkailee tätäkin ruutua Janus
ellei jo alkanut puutua anus
sikäli mikäli samanaikaisesti mielii käyttää kahta pallia.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi