Hataran sain mielen majan
aatokseni koko ajan
karkaa pilvikatraan luokse
enkä niiden perään juokse.
Kuinka niitä paimentaisin
saati järjestykseen saisin
ellen edes yhden kerran
luottais itseeni sen verran,
että käy myös omenalle
pudotessaan puunsa alle
aivan kuten on osansa
ellei popsi poimijansa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niinhän se on, että hatarasta päästä kärsiä saa koko keho.
Hienosti ja nasevasti ajattelet.
Runo josta pidin.
Ja niin ilmavasti ilmojen halki, pudoten puunsa alle. Pidin runostasi.
Jospa omena putoaisi kauas puusta...mukavaa riimirunoutta:))
Semmoisia ne ovat nuo hattaraisen pään ajatukset. Kuin omenat.
Mukavasti soljuva runo, jossa oli jotenkin hauskasti ja nasevasti kerätty ajatuksia yhteen...siis tykkäsin<3<.
Sivut