olen miettinyt
menneitä ja tulevaa
ollut paatunut
herännytkin hetkittäin
noussut ja taas kaatunut
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
olen miettinyt
menneitä ja tulevaa
ollut paatunut
herännytkin hetkittäin
noussut ja taas kaatunut
Kommentit
Peräti vaihtelevaa ja niin inhimillistä, mutta tankana nerokas ;)
Kyllä tokkiisa sitä toisinaan saattaa kupsahdella.
Tuttua tunnetta aika ajoin.
realistinen ote elämään
näinpä on, elämä. Hyvä runo.
Tällaista tämä elämä on, hyvin olet sanat löytänyt elämää kuvaamaan...
Sivut