yö pikkutunnit

Runoilija suttupaperi

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"olin aiemmin sokea" nyt näen että vain me olemme mailman valo.
 

öisellä nurmella maikoilen
öistä taivasta katselen
silmäni ummistan nenän kautta hengähdän
yön tuulen tuoma tuoksusi mut yhä sua kaipaamaan saa
yön tuuli sinun kuiskauksen korvaani tuoda suo
avaan silmäni valossa kuun
tähdet yön jälleen mua susta muistuttaa
nurmi öinen niin lämmin
mut uneen vaipumaan sai
unen kauniin sinust näin

aamukaste
aurigon nousu
mut heräämään sai
tuoksusi äänesi kaikki kadoneet
kaipaus vain jälleen jäi...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot