Nimetön

Runoilija suttupaperi

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"olin aiemmin sokea" nyt näen että vain me olemme mailman valo.
 

Vain sanat suudelmaan sulkeutui
vain kaipuu läheisyyteen nukahti
vain tarkoitus meidät yhdisti

kaikki vain turtui kuoli pois

vain sanat nämä jäljelle jäi
vain kaipuu etsii kaltaistaan
vain tarkoitus yhä vaeltaa

Nyt vain mietin miltä rakkaus kuulostaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sanankäytöstäsi sain inspiraation, toistostasi oivalluksen. kiitos hyvästä kudelmasta!

 

Käyttäjän kaikki runot