Kuinka kauneus hämärän illan
on silmäni ilo
Katson sitä ja toivon
sen kauneuden pysyvästi
sydämeeni jäävän
On hetki hauras
kädenliike herkkä
siihen voimaa en käytä
Pieni hetki vain
sen väärä liike sammuttaisi
jäljelle ei jäisi mitään
Olen olemassa vain hetken verran
se särkyy jos ei koske hellästi
Hämärän hetki on haihtunut
kauneus poissa
muisto sieluuni jäänyt
kuvaksi elämän
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi