Enkeli laskeutui, sanoi ole kanssani, poista kaikki suru sydämestä iloitse elämän taikavoimastaSelite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.7.2007 0:00 Ulpu Ja oikeasti näitä arkipäivän pikkuenkeleitä on olemassa. Kepeä runosi, taikavoimaa täynnä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 31.5.2007 0:00 vonderwall Kevyt tunne välittyy.<3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 4.6.2007 0:00 raitahiha Oi, ihana. <3 Pystyisipä todella poistamaan kaiken surun sydämmestä ja iloitsemaan vain elämän taikavoimasta. <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 8.6.2007 0:00 ÄsKoo Kiva teksti..vaikka en tosiaankaan mikään uskonnollinen ihminen olekkaan :D kivasti olit asetellu nuo tekstit :) Voitko arvostella jtn mun tekstejä,kiitos:) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 3 4 5 6 7 8 9 10 11 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Ja oikeasti näitä arkipäivän pikkuenkeleitä on olemassa. Kepeä runosi, taikavoimaa täynnä.
Kevyt tunne välittyy.<3
Oi, ihana. <3
Pystyisipä todella poistamaan kaiken surun sydämmestä ja iloitsemaan vain elämän taikavoimasta. <3
Kiva teksti..vaikka en tosiaankaan mikään uskonnollinen ihminen olekkaan :D
kivasti olit asetellu nuo tekstit :)
Voitko arvostella jtn mun tekstejä,kiitos:)
Sivut