Lapsi halusi risteilylle,
äiti ei halua, mummon täytyy
lähteä, en haluaisi, en välitä.
'Vielä on aikaa käydä risteilyt
läpi elämässä, kun aika kuluu,
aika on myös matkustaa,
nähdä meren aallot.
Sitten kun aurinko paistaa,
syvänsininen meri vaahtoaa laivan
alla, katsoa laineiden, pumpulinpehmeää
menoa, nauttia valosta, auringosta.
Hetkistä, joita vietämme yhdessä
ystävien, rakkaittemme seurassa,
mikään ei ole mennyt pois,
lähdemme kun aika on hyvä, meille.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi