Synnyit maailmaani,
olin keskenkasvuinen nuori,
en tuntenut edes itseäni.
Lapsi vain oli sydämeni alla,
syntyi lokakuisena yönä,
tänne maailman kylmyyteen.
Reipas poika , jonka sydän
oli sammutettu ennen aikojaan,
kuka kuuli kysymykset, joita
esitit hiljaisesti.
Et vaatinut mitään, tyydyit vähään,
olit kiltti, kaikki kävi sinulle kun pyydettiin.
Sydämesi on hiljainen, kärsii,
et vaadi taaskaan mitään,
suru painaa sisintäsi,
etsit tähteä elämäsi toivoa.
Lapsuuden iloinen poika on hävinnyt,
antanut periksi, et jaksa taistella,
häviät elämäsi taistelun pian.
Lupaus on vain täyttymättä,
huomaat sen pian, jospa
sydämesi kauneus löytyisi vielä kerran
täällä sateenkaaren maassa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi