Tänään katsot elämää niin
hurmaten kaiken ympärillä
olevan, kutsut kaikkia luoksesi
jotka viihtyvät seurassasi.
Olet avoin herkkä, haavoittuva
lupausta sydämeen antaa sinulle
elämänvoima,se tuntuu sydämessäsi
rakkautena lapsiisi.
Heidän hyvä oleminen antaa toivoa
elämän eri kuvioihin tässä elämässä,
tuokiot ystävien kanssa antavat myös iloita
siitä, mitä olet.
Tunnet rakkauden suojan voimakkana
itsessäsi, ilman sitä tunnetta,
et näkisi itseäsi niinkuin näet nyt.
Olet arvokas ihminen tänä päivänä
tässä ja nyt. Onnea nimipäivänä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todella kaunis nimipäiväruno Tertulle...sinä osaat hienosti analysoida ihmisluonteita!
Upea nimipäiväruno
Lämmin runo lämpimälle ihmiselle. ^^
Todella kaunis runo nimipäiväsankarille. Herkkä ja lämmin:))))
ihana hieno runo, nimipäiväsankarille
Sivut