Tiia, on sellainen haluaa ettei häntä niin aina
huomattaisi,mitä hä tekee, haluaisi olla joskus
näkymätön, rauhassa kaikelta.
Hänen tunteensa peilaa kaikkea, mitä vastaan tulee
hän tuntee olevansa turvassa suuren eläimen kanssa,
hänellä on suuria tunteita luontoa kohtaan haluaa vain samoilla, olla omissa oloissaan.
Kun hän näkee väärinkäytöstä, haluaa sulkea itsensä pois maailmasta, sillä hänellä on tuskaa silloin
herkässä sydämessään.
Hän ei jää pitkäksi aikaa kuitenkaan murehtimaan
on positiivinen, halua tehdä hyvää läheisilleen.
Hänellä on ainutkertainen kyky ottaa vastaan
isoja eläimiä, rakastaa oleilua luonnossa.
Unelmat ovat ihania, niistä syntyy jotain kaunista elämään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
..herkkien sielujen unelmista kasvaa toivon pohja muidenkin poluksi...
Ihanasti kirjoitetttu herkälle hevostytölle. ^^
Lämmin hyvänmielen runo tämä.
Kiehtova ja sadunhohtoinen runo herkästä tytöstä! Nykyään maailma tuntuu liian kovalta ja pahalta, että mielellään vetäytyykin luonnon hiljaisuuteen!
Sivut