Hänen kauniit silmänsä kertovat
toivosta elämän.
Hänen sydämensä murrettu etsii
suojaa elämän.
Hän tuntee myrskyjen maan,
sen katkeruuden, satutetut,
kovat sanat, särkyneen sydämen.
Yksinäisyyden ahdistavan tunteen,
löytäessään sanattoman viestin
itseään koskettavan sielunsa sanan.
Enkelin sanoja ja toivon kipinän,
hän löytää vielä,
onnen suuren näyttämään
sydämen niin kauniin itsestään.
Prinssin ,prinssessan valtakunta
asustaa hänen lähellään ,
hän saapuu perille sinne rakkauden
valtakuntaan kun sydän on valmis
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Katkeruus myrkyttää mielen. Sisällämme asuu satu.
..siel' katse kuroo lauluaan,
mi' sisäl' vuottaa runoaan -
jost' voima nousee aikanaan
ja sanat toivos' käy...
Sivut