Tänään on päivä kaikkein
lämpöisin, kaikkein kaunein.
On syntymäpäivä Kertun,
hän onnea säteilee,
lailla elämän voiman.
Hän saa sen tulemaan itsestään
kun vain hymynsä näyttää.
Hän vielä tahtoisi tehdä
kaikkea hyvää elämässään,
olla mukana kaikessa.
Pitää itsestään huolta,
olla keskipisteenä siinä,
missä on, nauttia terveydestä
kun hänellä on vielä sitä paljon.
Hänen päivänsä on iloinen ,
sillä hän tuntee itsensä olevan,
vielä niin täynnä elämää.
Selite:
tämä runo on kirjoitettu elokuun kuudes 2005
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
olispa kaikki mummot kuin kerttu! Terveitä ja onnellisia
runosi saa ajattelmaan omia isovanhempia, ikävä iskee...
Aivan ihanaa, minä haluan olla 80-vuotiaana kuin tämä Kerttu! ^^
Tulee mieleeni katkelma Eino Leinon runosta Lapin kesä. "Tääl ukkoina jo syntyy sylilapset ja nuori mies on hautaan valmis jo. Vanhoissa hehkuu hengen aurinko."
Sivut