Mahtava jääkarhu
joka poimi pienen lapsen
talteen oli suuri henki
joka suojeli poikaa
vaaroilta
Revontulet voimakkaina
loivat heille iloaan
Kun tuntee
rakkauden suuren
sydämen
iloitsee yhdessä luonnon
kanssa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
...siis minä rakastan näitä tarinoita..
tämä on kuin ajaton satu
rakkaudesta
ihana parivaljakko luonnon
kanssa yhteydessä
vai oliko tuo jääkarhu
intiaanihenki?
Tässä tuli mieleeni satu Sampo Lappalainen
...siis minä rakastan näitä tarinoita..
tämä on kuin ajaton satu
rakkaudesta
ihana parivaljakko luonnon
kanssa yhteydessä
vai oliko tuo jääkarhu
intiaanihenki?
Tässä tuli mieleeni satu Sampo Lappalainen
Sivut