Nouset ylleni hiljaa.
Annat varjosi niellä valon ympäriltäni.
En pääse pakoon.
Todista siis kyvyttömyyttäni.
Turruta kipupisteeni.
Jotta minun ei tarvitse enää koskaan pelätä.
Jotta minun ei tarvitse enää koskaan piiloutua.
Varjojen maassa.
Hukuta minut mustaan,
ympäröivään pimeyteen.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi