Hei elämä

Runoilija hariari

Elämä
kuljet edelläni
hiljaisena
sanomatta sanakaan
 
seuraan sinua 
askel askeleelta
 
haluaisin kysyä sinulta
niin paljon
tulevaisuudesta
 
rakkaudesta kuolemasta 
 
vaan sinä et kerro
jatkat vain matkaa
minä seuraan sinua
aina hitaammin 
ehkä vielä huomennakin
 
et kerro sitä kulkijalle
aikaa elon kellossa
paljonko on
 
mutta hei elämä
kuljetaanko käsi kädessä
tämä loppumatkani?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot