Kuin uni menneeseen

Runoilija vonderwall

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2006
Viimeksi paikalla: 14.3.2019 0:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.11.1971
Facebook:

*~ Kiitos käynnistä runoissani. ^^ Kirjoitan sekä suomeksi että englanniksi.
Suosittelen:
 

En ollut aavistanutkaan

miten paljon kaipasin

sitä muistojen kaupunkia

jonka lumi maalaa

pohjoisen valkeaksi

helmeksi,

kuinka olin kaivannut

sen hämärtyviä sävyjä

ja miten valot

taittuvat mustaan veteen,

kaukaisia utuja

ja hiljaista kohinaa

tuota siltaa vanhaan

maailmaan

ja puisia taloja

nauravia haamuja

toreja ja katuja

ja kauppahallin pehmeää

kalantuoksua

kauniita kivitaloja

pastelliväreissään

torin reunassa partioivaa

paksua toripoliisia

siltoja ja hiljaista virtaa

joka hänetkin vei

aikoja sitten.

En ollut ajatellut

kuinka se kaikki valtaisi

minut olemisellaan

läsnä aikojen saatossa

kotiinpaluu

yhteen kotikaupunkiini,

ja huokasin ääneen

miten pian palaisin takaisin

ja ikuistaisin sen kaiken

ja tuntisin kuvista tuoksut

ja jokaisen vanhan tunteen

nuoren tytön unelmat

ja murskatut haaveet

karvaat kyyneleet

ja kaiken sen elämän

jonka päiviini elin

jota mukanani kannan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunis uni
 

Käyttäjän kaikki runot