Viimein
aavistus pakkasesta
lumen tuoksu etäältä
yksi tähti taivaalla
minulla
on ihan hyvä elämä
älä tule muuta sanomaan
jos näet vain arvet
et tiedä maailmoista
joissa kuljen
ja niiden ihmeistä
ja valosta minussa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista runoutta
Hieno.
hienoa itsensä puollustamista
mahtavaa
Niin se on kuin kirjoitit. Arpisenakin voi löytää ilon ja ehkä juuri silloin kun arpia on, kipeitäkin, ilo loistaa kirkkaimmin.