Murran itseäni kodiksesi.
Kuuntelemme ääntäsi,
jolla ei ole taajuutta.
Olen minä, sinä ja me,
jo siellä ja
vasta tässä
Kosketukset vatsallani
Lasketut askeleet
Kipu ja hellyys
Huudathan vielä?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi