Halusin sinut,
sain äitisi raivon.
Hengitän iholtasi elämää
Halusin sinut,
sain siskosi naurun.
Maistelen selkääsi sormillani
Halusin sinut,
sain sylin ja ikävän.
Katseemme huokaa katoamaan
Vapaita toisillemme
vieläkin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit