pienestä pahvilaatikosta näkyi vain pieni nenän pääsi kun tulit meille
minä äitinä pesin sinut matkan aikana tapahtuneesta vahingosta
ihmettelimme ympärilläsi
miten suloinen ja pieni olitkaan
kasvoit sitten isoksi koiraksi
opit monenlaisia temppuja
ja myös kietomaan meidät tassusi ympärille :)
muutit sitten Turkuun ja näkemisemme harvenivat
mutta se oli aina yhtä juhlaa kun nähtiin
juostiin yhdessä pelloilla ja puistoissa
kannoit aina jonkun kepin pihaan kun olit niin iloinen
jouluna sait oman paketin
mutta tärkeintä oli kuitenkin ulkona oleva lumi
rakastit sitä yli kaiken
hyvästi Jami ja kiitos monista rakkaista hetkistä
emme unohda koskaan sinua..
Selite:
Jami 9v on nukkunut ikiuneen eilen,
silti näen, että se heiluttaa sieltä jostain häntäänsä meille..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettavaa lämpöä runossasi...tassunjäljet jää sydämeen.
Olen 4 vuotiaan russelin omista, usein tuntuu kuka omistaa kenetkin. Vain elämää, Rose kuin piste i päälle ja rakas, joskus ajatusiin tulee luopumisen kammo. Runoasi tulee lohdutus muistot yhteiset ovat niin kauan elän kiitos
Kaunis muistoruno rakkaalle koiralle... Koiranomistajana voin eläytyä tähän.
Kaunis muistoruno koiralle, minullakin oli koira nimeltä Jami, koirani kuoli 9 vuoden ikäisenä, olin koirani leikkauksessa mukana, kun häneltä postettiin massiivinen munuaiskasvain, sain eläinlääkäriltä luvan osallistua leikkaukseen katsojana. Kaikesta hoidosta huolimata koirani ei selvinnyt, rauha hänen muistolleen, yhä minulla on ikävä Jamia, Jimiä ja Jeriä, kaikkia kolmea uroskoiraani, Tiibetinterrierejä. Kiitos runostasi :) se toi mieleeni mukavia asioita :)
Lemmikin poismeno on surullista,
kokemuksesta tiedän. Niin uskollinen
on koira, sen katse jo sanoo:"mitäs
hauskaa tänään". Hännänheilutusta ja
nuolaisua kaipaa aina. Muistoruno koskettavan
kaunis.