palasen murran
minä leivästä elämän miltähän maistuu se tänään leipä katkeran makuinen kurkkuuni takertuu kyynelistä liemensä sai surun suolalla maustettu on ei kysytty huolinko sen piti syödä nöyrästi vain entä huomisen leipä.. sulta pyydän mä taas että leivän siunatun antaisit käsiini mun kiittäen murran minä leivästä elämän makeaa vai suolaista...
Selite:
Elämän polut joskus mutkaisia...
eväät eivät aina riitä...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut