Mummot...

Runoilija Deformed

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Gonahtanut metallimuusikko Lapin itsenäisestä kuningaskunnasta
 

Minä vihaan mummoja,
ne on ihan kuolleita.
Ei niitä kestä katsoa,
ne on niin vitun rumia!

Mummot mua vituttaa,
ne aina vaan valittaa.
Niiden ääni korvaan tunkeutuu
Silloin mieli masentuu.

En enää kestä mummoja,
en niitä ymmärrä kunnolla.
Mummo viereen pysähtyy,
silloin aivot hätääntyy.

Minä en hyväksy mummoja,
ne on niin vitun outoja.
Muillekin sen opetan
ja mummot vielä lopetan.

Selite: 
Tahdon täsmentää ja tehdä pesäeron mummojen ja iso-äitien välille. Mummot tarkoittavat tässä niitä jotka eivät hyväksy nuorisoa, katsovat paheksuvasti ja ovat ilkeitä :( iso-äitejä me kaikki rakastamme <3 tämä on myöskin huumoripohjalta tehty kaverin kanssa yhteistyössä :D
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot