Lapsi istuu vuoteen äärellä
Pitää vainajaa kädestä
Ei voi tätä koskaan ymmärtää
Miksi sisko ei nouse lehvältään
Ymmärrystä vailla tämä kaikki on
Ymmärrystä vailla tuo ruumis sanaton
Miksi hän ei nouse, miksi nukkuu vaan?
Ja kaikki mikä luvattu on hukkuu unholaan.
Yhä istuu vuoteen äärellä
Yhä pitää vainajaa kädestä
Asettuu viereen lepäämään
Ja aamun tullen sulkee silmänsä
Selite:
Ensimmäinen tänne lisäämistäni teksteistä, en todellakaan siis kirjota niinkään rakkaudesta, saati kovinkaan pirteistä asioista...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi