Jälleen kerran

Runoilija Pikkumyy83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.9.2009
Viimeksi paikalla: 29.8.2017 8:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jälleen kerran löysin itseni sylistäsi,
nauttien vartalosi liikkeistä,
käsiesi losletuksesta.

Yritän itselleni selittää,
voin tämän koska tahansa lopettaa,
olet minulle joku vaan.

Totuus kuitenkin satuttaa,
en tahdo sinua menettää,
haluan sinut kokonaan,
uudestaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot