Kaksi yksinäistä sydäntä

Runoilija 775aca13653cf167429118b7c9550f06

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2009
Viimeksi paikalla: 6.5.2017 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaksi yksinäistä sydäntä,
Kulki vailla päämäärää.

Eksyksissä elon poluilla.

Ei ollut ketä rakastaa.

Ei tunnetta huumaavaa.

Tiellä siellä törmättiin
Vaihtui suru suudelmiin.
Sekä ilon kyyneliin.
Tuli rauha sydämiin.

Sekos, poika onnesta.
Kun näitä kirjoittaa.
On onnen sirpaleita täynnä maa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa yheen kuuluvuutta.

Vahvaa yheen kuuluvuutta.

Todella ihanaa, kun on kohdannut jonkun, jota rakastaa ainiaan.
 

Käyttäjän kaikki runot