Ystävä menneestä

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Maalle minut veit,
luonnollisen kauniiseen.
Kokenut kanssasi sitä ollut ennen en
kuitenkin minut tuntien
uskalsit viedä luokse "entis aikojen"

Kerroit tuntevasi edelleen
kertaalleen haudatun tunteen
ehkä minä siis sen vain hautasin,

luulisin

Yhteisestä ajastamme aikaa
jo vuosia kulunut on.
Voiko aika parantaa yhtälön
joka kerran päättyi

Selite: 
Tapasi puhua meistä ja menneestä kuullostaa yhä edelleen, rakastuneelta.. Voiko tuhkasta nousta .....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut