Mutkaisia polkuja,
opettavaisia umpisolmuja
useita tielläni kolunnut oon.
Mitä niistä päähän jäänyt on?
Tuskin mitään,
sydämeen senkin edestä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Mutkaisia polkuja,
opettavaisia umpisolmuja
useita tielläni kolunnut oon.
Mitä niistä päähän jäänyt on?
Tuskin mitään,
sydämeen senkin edestä.
Kommentit
Vaikeudet vahvistavat.
samaisesta aiheesta tahtoo lisää :D
Runosi sisältö on helmi.
Sydän on viisas ohjaaja elämässä :)
Joskus on kompuroitava, jotta oppii elämään.**
Sivut