Aatokset välin harhailee
toisille siten toiveita elättelee
Entäs, jos sittenkin
toiveen pienen esittäisin
Kokisiko sen uudelleen
antautuisiko tunteilleen
Kaiken sen pölyn keskellä
tunteeko se enää ....
Tunteeko sitä sydäntään?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi