Niin hauras on askeleesi
päättäväinen
muttei enää vakaa.
Eilen elämä kolautti
tulevasta meitä varoitti.
Matkasi pää muuttui
onneksi ei iäksi.
Ajan hammas on armoton,
jokaiselle.
Selite:
Papalleni, joka kaatui eilen kävelyllään.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi