Kolahti ja pahasti!!
Mikä?
Sinä!!
(ei, ei, ei
en ole valmis siihen, en)
Kerroin sinulle sen
silti ystäväsi näkivät sen
ihmisen rakastuneen.
Minä
pakenin...
Selite:
Huono..... ei onnistunu runona...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hieno,ei ei ei huono,aika hyvä idea tässä.(=
Sivut