En osannut aavistaa miksi niin pitkän tauon jälkeen
odotin joulua sen lapsenomaista tunnelmaa
Hymyileviä, onnellisia ihmisiä
vaikkei lunta valaisemassa olekaan
paketin jos toisenkin lahjakääreeseen jo laitoin
Kävelen pitkin tuntemattomia katuja
turvallisesti kätesi kädessäni
ihmisvilinässä vilkkaassa näen vain sinut
kynttilän valossa, kahvikupin ääressä
olet lähelläni, sisälläni, ainoani
Suljen silmäni uudelleen
tunnen huuliesi hipaisun poskellain
hengityksen niskassain
katsettasi ei voi ohittaa se kertoo omaa tarinaa
huomaan taipuvani vastaanottamaan
ainutlaatuista suudelmaa
avaan silmät
pyydän uusintaa
Nyt kuljen pitkin tuttuja katuja
sisälläin lämpimämpää kuin pitkään aikaan
jouluaattoiltaan on enää kaksi yötä
lahjoissa on arvaamatonta taikaa
Selite:
Joululahjoja on niin monenlaisia :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut