Saat minut antautumaan
elämään rakastamaan
Kertomaan elämäni syvimmät
salaisuudet pelkäämättä
En ymmärrä tätä tunnetta
mutten vaihtaisi tätä mihinkään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Saat minut antautumaan
elämään rakastamaan
Kertomaan elämäni syvimmät
salaisuudet pelkäämättä
En ymmärrä tätä tunnetta
mutten vaihtaisi tätä mihinkään
Kommentit
Rakkaus on ihana asia. Kauniisti siitä kerrot runossasi
Hieno viimeinen säkeistö tässä.
Ihanan turvaisa ja kaunis.
Sivut