Hiljaisuuden keskellä
lähellä sinua
Kohtelias välimatka
välillämme
silmät ovat sielun peili
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Hiljaisuuden keskellä
lähellä sinua
Kohtelias välimatka
välillämme
silmät ovat sielun peili
Kommentit
Koskettavan herkkää.
Hiljaisuus on silloin ihan hyvä, jos se ei häiritse eikä ole vaivaannuttava. Herkkä runo.
Tunne siirtyy lukijaan, hyvä runo
Sivut