Vuosikatsaus

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Jälleen päättyy opettavainen vuosi tää
osa sisältö rikasta elämää

Pilvilinnan unelmineen sain,
kun en vastaan taistella jaksanut.
Karvaan pettymyksen kokea sain
kun en puolesta taistella jaksanut.

Ystäviä monia sain,
kun jaksoin eteenpäin
Toiset läheltä, toiset kaukaa
yhtä kaikki, mahtavaa!!

Valheellisen siemenen sain,
kun sanoihisi uskoa halusin.
Taas murtui usko tää,
se kuitenkin on osa tätä,
joskus niin raadollistakin, elämää.

Joulua odotan,
vaikka tiedän sen ahdistavan.
Silloin on kaikilla kuitenkin rauha
rauha unelmoida, tulevasta haaveilla.

Näin kun mietin tulevaa
kokemustenjo värittämää elämää,
hymyilen kaikille opetuksille.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut