Kokenut olet sen nyt,
mitä silloin tiennyt et.
Tiedät sen nyt,
satuttaa sua tahtonut en.
Rakastamisen vaikeuden,
kun tunnet tunteettomuuden.
Selkeyttää ajatusmaailmaa.
Anteeksipyyntösi hyväksyn,
kera tunteikkaan halauksen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin tunnepitoinen koskettavakin *~
Sivut