Katuvainen yksilö,
hiljainen yksiö
Seinät hiljaisuutta humisee
päässään vain kelailee
tapahtumia menneestä
jossa raikasi ...
Hiljaisuus kahden ihmisen
Selite:
Yksinäisyys tekee tepposia aina välillä.
Saa ajan kultaamaan muistot....
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi