Puhe-etäisyydellä,
silti ei sanaakaan.
Kosketus,
mikä katastrofi.
Selite:
Joskus on vaan pakko olla samassa tilassa ihmisen kanssa josta ei aina niin perusta.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Puhe-etäisyydellä,
silti ei sanaakaan.
Kosketus,
mikä katastrofi.