Kasvu

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 25.8.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Rikoit myyttisi,
pudotit sädekehäsi

Rikoit rauhan,
aloitit sotasi

Rikoit tunteen
turvallisuuden

Halusit kasvaa
suojakuoren poistaa
kunnes sait maistaa
ELÄMÄÄ
etkä pitänytkään
siitä yhtään

Pyysit meitä kertomaan
valmiiksi tulevan alustamaan
mitä nyt, miksi kävi näin??

Kaikki aikanaan, sanotaan

Elämä kyllä opettaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut