Uusi kymmen

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Lailla vuosikerta viinin
pisaroista taipaleen
maistaa elämänsä elämää
kerää muistoiksi mukaansa
muistelemaan menneitä

Vielä toki ei ole aika vanhuuden
on aika erilaisten askeleiden
taipaleella on useita etappeja
tänään juhlimme niistä yhtä
villiintymisen vuosikymmentä

Onnea viisikymppinen!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut